Александър Кадиев: Финалният сезон на "Стъклен дом" ще бъде много емоционален

Пацо остави много приятно усещане в мен, категоричен е актьорът

Реклама

Какво да очакват зрителите от последния сезон?
Могат да очакват много интересни развръзки на сюжетните линии, които са вървели през годините. Ще има логични и неочаквани финали, които ще изненадат публиката. Основното, което също може да очаквате, е доста по-емоционален сезон от предишните. Освен като сюжет и като развитие, самите актьори някак изваждат повече емоция от себе си.

Каква е равносметката за теб след снимките на "Стъклен дом"?
Изкарах наистина много хубаво по време на снимките през тези две години. Научих се на немалко неща от занаята. Запознах се с много готини хора. Професионалисти, хора, които си обичат професията. И другата равносметка е, че с удоволствие отново бих участвал в такъв тип работа.

Коя е най-запомнящата се сцена за теб от сериала?
Има много запомнящи се сцени. Например преди година и нещо снимахме на Панчеревското езеро цяла нощ, до сутринта, с групата на младите от сериала. На басейн, имаше преследване с коли. Това ми е останало като спомен, беше много яка сцена. Има и много други сцени, които ще ми останат в съзнанието. Като цяло, имам много добро чувство към повечето сцени, които съм преживявал.

Чувстваш ли ролята си като част от себе си, остави ли ти тя нещо?
Пацо остави много приятно усещане в мен. Не ме научи на много, но преди всичко се забавлявах с него, той също се забавляваше с мене. Изкарахме си добре с героя ми.