Кой ще се спаси и кой ще се погуби в "Стъклен дом"?

Големият финал на телевизионния феномен е тази вечер от 20 ч. по bTV

Реклама

Как ще завърши епичната война между Касабови и Жеков? Ще се отърват ли злодеите от възмездието? Кои герои ще се спасят и кои ще се погубят? Всичко това ще стане ясно в големия финал на "Стъклен дом” - сериалът, който даде началото на нова епоха в българското телевизионно кино. След 5 успешни сезона, финалният епизод на култовата драма на bTV, развълнувала милиони почитатели в България и чужбина, ще се излъчи на 11 юни, понеделник, от 20 ч.  Всичко, през което героите минаха от началото на историята, ги доведе до момента, в който всичко ще приключи - със зрелищни каскади, екшън, силна любов, саможертви, смърт и абсолютно неочаквани развръзки.

Без знанието на Николай, Шаки решава да пощади живота на Камен. Съдбата е благосклонна към пленника и той успява да се прибере у дома. Срещата с Боряна, която е онемяла от ужас заради преживяното изнасилване, е мъчителна. Камен е изпълнен с гняв и сили да отмъсти за всичко, сторено на семейството му. Ще станем свидетели на уникално и изпълнено с адреналин преследване и разтърсващи екшън сцени между Касабов и Шаки, в които ще се включи и героят на автомобилния състезател Пламен Кралев. Най-важно за Камен обаче е да потърси възмездие от Николай. За изпечения стратег Жеков не е трудно да предвиди ходовете на противника и той има всички шансове да се измъкне.

Във финала на вълнуващата драма Сиана окончателно ще избере между Чарли и Дани. Двамата мъже ще влязат в пряк конфликт за жената, която обичат. Нещо ще се обърка и Чарли отново ще попадне под прицела на органите на реда. След като разбира, че по нейна вина Христо е убит, Елена изпада в истерия и решава да бяга от страната. Дъщеря й Алекс също е изправена пред емоционални проблеми - тя не е готова да се откаже от връзката си с Хари, въпреки че неговият разум му подсказва, че двамата не са един за друг.

Боряна не може да преодолее спомена за насилствената страст на Шаки и решава да замине. Приятелката й Ваня ще опита да я спре, но безуспешно. Идва ли заедно с големия финал и краят на изпълнената с трудности любов между Камен и Боряна?

Всички отговори – във финала на телевизионния феномен "Стъклен дом” тази вечер по bTV!