Ще се срещнат ли Боряна и Шаки?

Гледайте "Стъклен дом: Спасението" в понеделник от 20 часа по bTV

Реклама

В новия епизод на "Стъклен дом: Спасението" Николай и Шаки ще разберат, че Ира продължава да контактува с Камен и компаньонката ще е принудена да бяга, за да не бъде ликвидирана. В отчаянието си тя ще потърси помощ от Касабови и двете с Боряна ще станат обект на опасни преследвачи. Съпругата на Камен ще бъде заловена. Какви ще бъдат последствията за нея и семейството й, което отново е застанало на пътя на Жеков, и ще се срещнат ли най-накрая Боряна и Шаки - утре вечер от 20:00 часа по bTV или на VOYO.bg – първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.  

Христо ще се сблъска с първите бизнес затруднения, след като отстрани Елена от фирмените им дела. Съпругата му обаче ще откаже да му помогне. Постъпка на Ставрев ще накара Ваня най-накрая да му прости за прегрешението с Нели и охранителят ще се прибере в дома си.

В следващия епизод на "Стъклен дом: Спасението" зрителите ще видят и актрисата и певица Людмила Сланева. Тя ще влезе в ролята на журналист. Как ще се намеси нейната героиня в събитията – в понеделник от 20:00 часа по bTV.