Боряна става съблазнителка, за да помогне на Камен във войната с Николай

Гледайте "Стъклен дом: Спасението" в понеделник от 20 ч. по bTV

Реклама

В следващия епизод на "Стъклен дом: Спасението" уволненият Николай ще търси варианти да си върне парите, които останаха в мола. Той ще се срещне с Камен и ще го притисне с нови сериозни заплахи. Касабов няма да има избор и ще бъде принуден да се съгласи с условията му. Междувременно агент Колев попада на разкрития, които доказват намесата на Николай в обстоятелствата около убийството на Димитър Касабов. Тогава във войната между Касабови и Жеков се включва и Боряна, която ще използва целия си чар, за да съблазни Шаки и да изкопчи информация за престъпленията на шефа му. Дали обаче Боряна ще успее с този план и какво ще се случи след първата целувка между нея и Шаки - ще стане ясно в понеделник от 20:00 часа по bTV, а вече и на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Чарли и Сиана ще заживеят заедно. За Чарли няма да е лесно да се справи с новите семейни задължения, а очакванията на Сиана към него ще бъдат много големи. Двамата скоро ще се замислят, че може би постъпката им е била прибързана. Междувременно Сиана разбира, че Дани има нова приятелка и реагира особено на тази новина. Михаела Стоичкова прави своя кино дебют в новите епизоди на „Стъклен дом: Спасението”.

Елена ще разбере, че Коста работи за Николай. Тя ще бъде съсипана, че двамата са я изиграли. Атанасови са в безизходица, но както винаги, Елена има план…