Димитър повежда войната срещу Николай

Една малка грешка ще застраши сериозно Адриана

Реклама

Всички тайни ще бъдат разкрити в следващия епизод на „Стъклен дом: Спасението”. Димитър ще се срещне с Дани и от него ще разбере истинската причина Николай да бъде в управата на мола. Въпреки предупрежденията на Колев, че все още опасността за живота му е голяма, Касабов решително ще се хвърли в битката срещу Николай. Той ще събере цялото си семейство и ще го убеди да действат заедно срещу врага. Планът им ще влезе в ход, а доказателствата срещу Жеков ще нарастват. Господството на Николай ще бъде сериозно разклатено и той ще е готов на крайни действия, за да спре противниците си.

Една малка грешка ще застраши сериозно Адриана. Тя ще попадне в ръцете на Шаки и ще бъде измъчвана и бита. Ще бъде ли разкрита връзката й с Димитър или причината за това насилие е друга, ще разберем в "Стъклен дом: Спасението” на 14 май от 20 ч. по bTV или на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.   
Дани ще разкаже цялата истина на Мая за инцидента с Тодор. Ромката ще трябва да реши дали да го предаде на полицията или да му прости. Междувременно, Сиана и Чарли постепенно ще се сближат. Ще пламне ли отново искрата между тях?

Елена Атанасова най-накрая ще се добере до казиното и ще има възможността да се увери дали планът на Коста работи. Алчността й ще я принуди за пореден път да играе роля пред Христо и той ще бъде силно притеснен. Какво точно в поведението й ще го смути – в понеделник вечер от 20 ч. по bTV.