Асен Блатечки не съжалява, че е лошият в "Стъклен дом"

Актьорът разкри, че Чарли е с много сериозно минало

Реклама

Новото попълнение в сериала "Стъклен дом" - актьорът Асен Блатечки, заедно с Маца и Неве от "Аламинут" напълниха салона на Драматичния театър в Търговище.

Асен Блатечки, който се появява във втория сезон на "Стъклен дом" като Чарли, казва, че нито за миг не съжалява, че е получил ролята на лошия герой във филма. "Има много сериозно минало, което влияе на сегашните му решения и постъпки. Иска ми се след всички простотии, които ще направи Чарли, накрая да бъде реабилитиран, защото аз много си го обичам", казва Блатечки.

Според зрителите около бившия затворник ще се заплетат много от драмите във филма. "Перфектен е сериалът. Радвам се, че има такива български сериали като "Стъклен дом". Един филм, който аз гледам и много ми харесва", споделя фен на сериала.

"Това е интересното, че нищо човек не може да предположи и затова сядаме пред екраните и гледаме", според друга почитателка на "Стъклен дом".

"Основно, според мен, е толкова успешен, защото се прави безкомпромисно. В смисъл такъв, че се снима кино. Не се правят никакви компромиси с това, че ще го излъчваме по телевизията, няма значение какво ще е осветлението и звукът ще е кофти", казва Асен Блатечки.