Боряна подозира Камен в изневяра

Жеков ще настрои един от наемателите срещу Камен

Реклама

Доверието на Боряна към Камен ще бъде разклатено още по-силно  в следващия епизод на "Стъклен дом: Спасението”. Редица обстоятелства ще я накарат да има сериозни подозрения, че той й изневерява. Страховете й ще бъдат подсилени и от поредния телефонен разговор с Шаки. Какво ще й каже той и имат ли почва основанията на Касабова да се притеснява, че е мамена от мъжа си, ще стане ясно следващия понеделник, 23 април. Епизодът вече е достъпен на voyo.bg – първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.

Николай ще сключи важната сделка с шефката на модната агенция и клиентите на казиното ще бъдат обгрижвани от нови елитни компаньонки. За да легализира все по-нарастващите суми от нелегалния бизнес, Жеков ще използва още по-нагло територията на мола. Коварните му действия няма да спрат дотук - той ще настрои един от наемателите срещу Камен. В ролята  ще видим сина на Георги Калоянчев - Ивайло Калоянчев.   

Христо ще разкрие измамата на Елена. След разговор с нея обаче ще осъзнае, че няма избор и трябва да мълчи за предателството. Ваня пък ще има нов повод да смята, че Ставрев и Нели имат връзка. Какъв е той, ще разберем в следващия епизод на "Стъклен дом” от  20 ч. по bTV.