Гледай "Стъклен дом" - преди ТВ ефира, само на voyo.bg

Единствено на voyo.bg българските потребители ще могат да гледат видео когато, където и колкото пожелаят

Реклама

VOYO е уникален за България видео портал, на който потребителите могат да гледат любимото си съдържание онлайн - удобно, лесно, без ограничения.

Това е единственият български сайт, на който феновете могат да гледат новите епизоди на българските сериали на bTV, 7 дни преди излъчването им в ефир, а вече излъчените - в удобно за тях време.

VOYO предлага още много интересно видеосъдържание, което ще се обновява и развива непрекъснато – голямо разнообразие от чужди продукции, филми и сериали, както и локални шоу програми, новини и спорт.

Единствено на voyo.bg българските потребители ще могат да гледат видео когато, където и колкото пожелаят. С високо качество и без реклами.

Платформата е единствената алтернатива на нискокачествения даунлоуд на пиратско съдържание.

VOYO гарантира на потребителите лесно и достъпно забавление по всяко време! Срещу месечен абонамент от 5,6 лв. до 8 лв. на месец.

Възползвайте се от възможността да тествате платформата безплатно - сега! Регистрирайте се на voyo.bg и вземете своя специален промо код.

VOYO e проект на Central European Media Enterprises (CME), който се налага успешно във всички територии, където компанията оперира.