Истинското лице на Албена

Новият собственик на мол "Витоша" иска да затвори търговския център

Реклама

Истинското лице на Албена ще търси Камен в следващия епизод на "Стъклен дом: Изкушението” в понеделник, 30 май, от 20 ч. В разследването ще му помогне Димитър, като двамата ще открият интересна информация за миналото й, за която не са и предполагали. Изненадана ще бъде и Боряна, след като се сблъсква с неподозирана страна на сестра си.

Бъдещето на мол "Витоша” е застрашено. Контролният пакет акции вече има на нов собственик, който възнамерява да затвори търговския център. Кой от съдружниците се е отказал от дяловете си и какви са били мотивите му, ще стане ясно в следващия епизод.

Христо и Елена се чувстват щастливи от новия си съвместен живот. Но притесненията им за силната зависимост на Алекс към наркотиците се увеличават. Време е родителите й да предприемат сериозни мерки. Стреснат от заканите на Ставрев, Пацо изтрива блога на Ваня. Ядосана от постъпката му, фризьорката скоро е осенена от нова идея как да контактува с почитателите си. Каква е тя, зрителите ще разберат на 30 май в "Стъклен дом: Изкушението”, от 20 ч. по bTV.