Kамен Касабов се намесва в бизнеса на Николай Жеков

Не пропускайте първия епизод на "Стъклен дом: Спасението" на 16 април от 20 ч. по bTV

Реклама

В първия епизод от "Стъклен дом: Спасението"  в понеделник от 20 ч. Камен, Ставрев и Чарли ще продължат да търсят начин да изгонят Николай от управата на мола. Те ще следят изкъсо всяка крачка на Жеков и Шаки и ще попаднат на интересна следа. Без все още да подозира, че парите на врага идват от бизнеса с нелегално казино, триото ще разбере, че в него са намесени платени компаньонки. Камен ще изготви план как да се сдобие с още информация и с помощта на приятелите си ще осуети важна среща на противника. Николай ще разкрие, че е надхитрен и свободата на Дани ще бъде в голяма опасност.  

Преследването на Жеков ще погълне Камен и той отново ще пренебрегне Боряна във важни за нея моменти. Съпругата му ще бъде обзета от вълнения покрай предстоящото откриване на изложбата си и набирането на средства за възстановяването на Тодор. Най-близките хора на изпадналия в кома ром ще бъдат специални гости на събитието, което ще срещне очи в очи Дани и Мая.

Междувременно, Елена Атанасова ще спечели одобрението на Боряна за нов съвместен проект, свързан с кампанията й. Вярна на принципите си и без знанието на Христо, Атанасова ще предостави неизгодна за мола оферта.

Чарли не може да преодолее чувствата си към Сиана и ще продължи да търси утеха в алкохола.  В един от моментите му на слабост на помощ ще му се притече Дани. Без да подозира коя е жената, за която Чарли говори, младият Касабов ще му даде ценен съвет.

Ставрев още дълго време ще съжалява за целувката си с Нели. Ваня непрекъснато ще му натяква за прегрешението. Скандалите на Ставреви ще дойдат в повече на Алекс и Хари и те ще вземат драстични мерки.

В първия епизод на „Стъклен дом: Спасението”, който ще се излъчи на 16 април по bTV, ще разбереми какво ще провокира Боряна да предложи на Шаки да се срещнат и ще се вслуша ли Димитър в предупрежденията на Колев да не се връща в България.

Епизодът вече е достъпен на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.