Камен се натъква на интересни факти за Албена

Агент Колев и Камен разплитат случая с покушението срещу Елена

Реклама

Мотивите на Чарли за престъплението срещу Елена ще търсят агент Колев и Камен в следващия епизод на "Стъклен дом: Изкушението”, в понеделник, 23 май. Двамата работят по няколко версии. Случаен разговор със Ставрев обаче ще придаде на разследването нова посока, за която не са и подозирали и съвсем скоро мистерията около инцидента ще бъде разбулена.

Продължават проблемите в дома на младото семейство Касабови. Камен се натъква на нови странности в поведението на Албена. Съмненията му се засилват допълнително, след като разбира за връзката й с Чарли. Опитът му да сподели с Боряна фактите, на които е попаднал, води до поредния грандиозен скандал помежду им. Христо се чувства в пълна безизходица. Загубил доверието на всички, той търси всякакви начини да изчисти съвестта си. Постъпките му влошават още повече ситуацията и в момент на отчаяние Атанасов взема изненадващо за бъдещето си решение.

Лечението на Павлина е приключило и Ставрев няма търпение тя да си тръгне. Майката на Ваня обаче има други планове и погажда поредния номер на семейството. В епизода на “Стъклен дом: Изкушението” в понеделник, от 20 ч., зрителите на bTV ще разберат още какво е новото начинание на Хари и как то ще бъде посрещнато от приятелите и близките му.