Камен търси истинското лице на Албена

Контролният пакет акции на мол "Витоша" вече има нов собственик, който възнамерява да затвори търговския център

Реклама

Истинското лице на Албена ще търси Камен в следващия епизод на "Стъклен дом: Изкушението" – в понеделник, от 20 часа, по bTV. В разследването ще му помогне Димитър и двамата ще открият интересна информация за миналото й, за която не са и предполагали. Изненадана ще бъде и  Боряна, след като се сблъсква с неподозирана страна на сестра си.

Бъдещето на мол "Витоша" е застрашено. Контролният пакет акции вече има нов собственик, който възнамерява да затвори търговския център. Кой от съдружниците се е отказал от дяловете си и какви са били мотивите му, ще стане ясно в епизода в шпонеделник.

Христо и Елена се чувстват щастливи от новия си съвместен живот. Но притесненията им за силната зависимост на Алекс към наркотиците се увеличават. Време е родителите й да предприемат сериозни мерки.

Стреснат от заканите на Ставрев, Пацо изтрива блога на Ваня. Ядосана от постъпката му, фризьорката скоро е осенена от нова идея как да контактува с почитателите си. Каква е тя, зрителите ще разберат в поредния епизод на сериала.