Краси Ранков: Тони Ставрев ми отвори много врати

Вижте тук интервюто ни с актьора от "Стъклен дом" .

Реклама

Какво да очакват зрителите от последния сезон?
Интригите се запазват, действието върви много динамично. Разкриват се нови взаимоотношения и нови персонажи. Филмът (за мен това е филм) поддържа любопитството. Сигурен съм, че ще задържи интереса на публиката. “Стъклен дом” зае една позиция в телевизионното пространство и в съзнанието на зрителите като един много стойностен телевизионен продукт.

Коя е най-запомнящата се сцена от сериала?
Трудно мога да определя. Всеки ден на снимачната площадка за мен беше преживяване. Даже в дните, в които нямах снимки, животът около камерата ми липсваше и не беше рядко, когато ходех и без работа, само за да ги видя. Нямам любим и запомнящ се момент, всичко ми беше интересно. Снимахме на пълни обороти и това е най-хубавото.

Каква е равносметката за теб след снимките на “Стъклен дом”?
Равносметката е, че за мен това е един много стойностен творчески период.

Чувстваш ли ролята си като част от себе си, остави ли ти тя нещо?
Тони Ставрев ми даде много неща, отвори ми много врати и в перспектива по отношение на ролите ми на сцената. Надявам се да получа и други покани за следващи телевизионни продукти, пък и не само телевизионни. За мен “Стъклен дом” се появи в един много труден момент от живота ми, говоря за творчеството ми. И аз съм много благодарен на хората, които ми гласуваха доверие и ме поканиха да участвам в този сериал. Слава Богу, той се оказа изключително добър и въобще равносметката е много добра.