Нова криза в М-сентър - понеделник вечер в "Стъклен дом“

Трудни дни за шефа на охраната - Ставрев

Реклама

Отново проблеми ще сполетят съдружниците от М-сентър мол - Камен и Христо, в понеделник вечер в епизода на "Стъклен дом” по bTV. Конкурентната война не спира нито за миг. Какво този път ще предизвикат да се случи съюзените Димитър Касабов и Чарли ще стане ясно още утре вечер.  

Междувременно те не спират да разследват и миналото на Камен с помощта на опитния агент Колев. И колкото и да се опитва Ставрев да помага на приятеля си Камен и да им пречи в намирането на следи, утре вечер той ще бъде разкрит в двойната си игра. В следващия епизод на „Стъклен дом” зрителите ще видят и едни от най-трудните моменти досега за симпатичния шеф на охраната.   

Тайната среща на Боряна и Камен в хотелската стая няма да остане скрита. Чарли разбира какво се случва между тях и няма да се поколебае да го използва в своя полза. Какво ще предприеме той и какви типично в негов стил капани ще заложи - ще стане ясно в понеделник в "Стъклен дом”.

Междувременно Хари Ставрев продължава работата си като охранител, но очевидно това амплоа не му подхожда съвсем. В опита си да превърне работното място в място за забавление, момчето ще предизвика  неволно една доста критична, но и комична ситуация.

В сложна ситуация попадат Алекс и Дани. Как ще се измъкнат от нея  и каква неочаквана изненада ще получи малкият син на Касабов за рождения си ден – гледайте епизода в понеделник вечер, 20:00 ч. по bTV.