Сблъсъци и екшън в последния епизод на "Стъклен дом" за 2010-а

Той ще се излъчи на 13 декември по bTV

Реклама

Последният епизод на "Стъклен дом" за тази година ще се излъчи на 13 декември, понеделник, от 20 ч. по bTV. Най-успешният съвременен български сериал ще продължи излъчването си през новия телевизионен сезон на 2011 г.

В предстоящия епизод зрителите на bTV ще видят какво ще се случи, след като Боряна напусна Димитър. Как ще реагира той, ще реши ли да я търси и върне, ще стане ясно в епизода. Трудна ще бъде ситуацията и за Дани Касабов – ще оправдае ли постъпката на майка си, на чия страна ще застане – дали ще избере брат си или баща си?

Най-омразният човек от миналото на Боряна - Методи Ганев, също получава информация за раздялата й с Димитър и ще реагира.

Междувременно, клюката за изневярата на Дани с Рени започва да се разпространява. Ще научи ли Сиана и какво е бъдещето на връзката й с Дани - всичко това в понеделник, 13 декември.

Нова следа около заминаването на Камен намира Колев. Чарли се заема да търси човек, помогнал на Камен, но Ставрев също работи в помощ на приятеля си. Нови сблъсъци, преследвания и много екшън очакват зрителите на "Стъклен дом” в последния епизод на сериала за тази година.