"Стъклен дом” – развръзката след изкушението

Ще успее ли Камен да спаси Боряна и как изглежда Николай Жеков?

Реклама

В понеделник вечер зрителите на bTV ще станат свидетели на развръзката в последния за сезона епизод на хитовия сериал "Стъклен дом".

Вече цяла седмица Боряна Касабова е държана в плен от сестра си Албена. Засега не е ясно какво е провокирало омразата на по-малката сестра и дали тя е готова на крайности.

Боряна разбра, че Албена играе двойна игра, след като получи телефонно обаждане, предназначено за нея. Може ли въобще да излезе на свобода, след като научи такава страшна истина? Това зависи единствено от Албена.

Дълбоко пазена тайна, тежко понесена обида и дълго обмисляно отмъщение... Как Боряна е предизвикала смъртната омраза на сестра си Албена? Камен ще се изправи пред най-големите си страхове в живота - водата и загубата на Боряна. От неговия избор зависи ще живее ли Боряна.

Героят на Юлиан Вергов - Николай, се завръща след дълъг престой зад решетките. В днешният епизод зрителите ще видят как изглежда той и доколко се е променил.

Николай Жеков е тайният съюзник на Тома, Албена и Виктор Сарафов за изкупуването на мол "Витоша".

„Албена е силно манипулативна и мисли много бързо. Тя има основателни причини да ненавижда сестра си, които датират още от детството им”, каза актрисата Диляна Попова, която се превъплъщава в ролята на двуличната Албена.

Ще успее ли Виктор да спечели изборите и да купи мола? Достатъчно силни ли са връзките на Елена с медиите за провалянето на една президентска кампания. Всички карти се слагат на масата в последния за сезона епизод на „Стъклен дом: Изкушението".