"Стъклен дом" тръгва на 11 април от 20:00 часа

Поредицата ще се излъчва всяка неделя

Реклама

Една от най-мащабните продукции на bTV - българският сериал "Стъклен дом”, ще стартира на 11 април, неделя, от 20:00 ч. Поредицата ще се излъчва всяка неделя. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - “Камера” ООД.

"Стъклен дом” е история за една голяма любов, едно голямо престъпление, един голям бизнес. Героите на сериала са три семейства, които притежават най-големия мол в София. Те живеят в лукс, за който всеки човек в България си мечтае. Но зад привидния им разкош се крият много разочарования, мечти, любов, предателства и болка.

Главният герой Камен Касабов (Калин Врачански) се връща в България за първи път след 18 години, за да се срещне с баща си Димитър Касабов (Стефан Данаилов). С неговото завръщане се променят и объркват плановете и животите на всички герои. Постепенно ще стане ясно, че родителите са оплетени в много интриги и тайни. А децата им са принудени да се справят с проблемите си и да пораснат сами.

Случките, събитията и героите отразяват българската действителност и представят живота на различните поколения и социални прослойки в България. Много от актуалните проблеми по медиите присъстват и в историята. Сюжетните линии са няколко: любовна, криминална, бизнес, тийнейджърска и комична. Стъкленият дом е светът на героите - бляскав, но крехък като стъкло.