Тъмното минало на Чарли излиза наяве в понеделник в "Стъклен дом”

Бившият затворник става все по-близък с младата Александра – гледайте от 20 ч. по bTV

Реклама

В понеделник вечер в четвъртия епизод на "Стъклен дом” много истини от миналото на Чарли ще излязат наяве. Зрителите ще видят жената от неговото минало, с която Чарли е бил емоционално свързан, както и сблъсъците и ненавистта с брат му и майка му.

Междувременно, бившият затворник става все по-близък с младата Александра, покрай склонността й да се забърква в големи неприятности, с които сама не успява да се справи. В крайна сметка, Елена и Христо Атанасови ще предприемат крайни мерки за възпитанието на дъщеря си.

Междувременно, Димитър Касабов продължава да плете бизнес машинациите си и да предприема нелоялни ходове спрямо вече бившите си партньори – Христо и Камен.

Боряна Касабова, от своя страна, решена да върне семейния уют, подкрепя съпруга си и се опитва да спечели обратно доверието му. Колебанията и спомените относно Камен обаче непрекъснато я преследват. Дали ще приеме отново да види младия Касабов, или ще предпочете привидното семейно щастие, ще стане ясно в понеделник вечер в "Стъклен дом”.