Трагично минало и романтика в "Стъклен дом"

Фолкдивата Емануела ще бъде гостуваща звезда в сериала

Реклама

Снимките на новия български сериал "Стъклен дом" стартираха на реална снимачна площадка – столичен мол. Сериалът ще се снима и на допълнителни декори.

Екипът, който работи по създаването им, има зад гърба си над 45 филма и заглавия като The Tournament, "Кодът" с Морган Фрийман и Антонио Бандерас, "Тhe way back" с Колин Фарел и Ед Харис. Режисьорът на "Стъклен дом" е Виктор Божинов. Снимачният екип е от над 100 души.

Една от изненадите в сериала ще бъде фолкдивата Емануела, която ще е специален гост-звезда в един от първите епизоди. Вчера на снимачната площадка се изявяваха за първи път най-младите актьори – Радина Кърджилова в ролята на Сиана, Бойко Кръстанов в ролята на Дани, Луиза Григорава като Александра и Явор Бахаров, който ще се превъплати в Хари.

Днес започнаха и снимките за Елена Петрова и Калин Врачански. Героинята на Елена - Боряна, е романтична и чувствена жена. Тя ще трябва да направи избор, който ще предизвика множество обрати в отношенията на всички герои в сериала. Героят на Калин Врачански – Камен, пък е с трагично минало, с което трябва да се пребори.

Тийнпоколението в сериала също е изправено пред житейски изпитания, които могат да се случат на всеки съвременен младеж.

Бойко Кръстанов се превъплащава в ролята на Дани - богато и разглезено момче, свикнало да получава всичко по най-бързия и лесен начин. Обграден е от хиляди момичета и винаги знае къде са най-яките купони.

Сиана живее единствено за любовта на другите. Свикнала е да дава всичко за този, когото обича и да се жертва.

Александра е дива и често безразсъдна. Тя иска да изживее всеки миг и да пробва от всичко. Убедена е, че може да си купи всяко изживяване. Хари е обикновено момче от обикновено семейство, което живее "над нещата". Той не разбира света и желанията на богатите. Най-висшата му цел е да живее свободно и да бъде различен.  

Днес на живо от снимачната площадка, в сутрешния блок на bTV, се включи актьорът на театър София - Калин Врачански.