Време за автографи!

На 26 и 27 септември е двудневната премиера на "Стъклен дом"

Реклама

Време за автографи!

На 26 септември, неделя, в деня на премиерата на втория сезон на "Стъклен дом" - Време за истина, любими актьори от сериала ще раздават автографи от 13:00 до 14:00 ч. в четири столични книжарници:

"Хелокон" на бул. "Патриарх Евтимий” 68 – Явор Бахаров и Луиза Григорова,

“Пингвините” в подлеза на Софийския университет - Яна Маринова и Радина Кърджилова,

Книжарници "Сиела" в City Center Sofia на бул. "Арсеналски” 2 – Елена Петрова и Бойко Кръстанов и в Маll of Sofia на бул."Ал. Стамболийски” 101 – Ваня Щерева, Краси Ранков и Стефка Янорова.

Тази неделя предстои зрителите да видят първия епизод от втория сезон на сериала. Малко по-малко интригата започва да се разплита и всичко да излиза наяве. Всеки от героите осъзнава и разбира определена истина за случилите се събития.

Николай изпада в безизходна ситуация и се опитва всячески да се измъкне. Елена подозира машинациите му, но кой е разкрил нейните планове, ще видят зрителите още тази неделя. Как ще се развият отношенията на Камен и Боряна, след като Дани разкри любовната им връзка? Ще бъдат ли измъчвани от угризения и през какви емоционални перипетии ще преминат те? Кой е Чарли – героят на Асен Блатечки и с кого от познатите персонажи в сериала е свързан той, ще стане ясно тази неделя в епизода.

Вчера един от най-големите световни букмейкъри пусна залог за бъдещото развитие на съдбите на героите. Залогът е за това "Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи  нейното вниманието или пък двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устните.  

Предпремиерните очaквания на специалистите по залози посочват най-добър коефициент за вероятността само Камен да заслужи страстна целувка от любимата си.