Яна Маринова пиар на мол, Георги Кадурин - бизнесмен с чисто минало

Те са заможното семейство Атанасови. Какви са тайните им и само привидно ли е щастието им?

Реклама

Едни от основните актьори в новия български сериал "Стъклен дом”, който стартира през април, са Яна Маринова, Луиза Григорова и Георги Кадурин, или семейство Атанасови. Те са успели, красиви, образовани, възпитани, ползват се с уважение в обществото.

Христо Атанасов (Георги Кадурин) е един от съдружниците в голям столичен мол, преуспял бизнесмен, при това с чисто минало. Въпреки че е модерен мъж, той живее в строги патриархални разбирания.

Елена Атанасова (Яна Маринова) е пиар консултант в мола, любимка на медиите – една от бляскавите жени от списанията, на която всяка средностатистическа домакиня би завидяла.

Александра Атанасова (Луиза Григорова) е красивата принцеса, родена със златната кредитна карта в ръка – след една обиколка по магазините тя носи вкъщи повече дрехи, отколкото е целия гардероб на връстничките й.

На пръв поглед всички искат да имат такова семейство. Но всъщност зад тази бляскава маска, отношенията не са толкова идеални. Какви са тайните на това заможно българско семейство, само привидно ли е щастието им? Зрителите ще видят един мъж, който прекарва цялото си време в работа; една жена, която има огромни тайни от него и една дъщеря, която не може да приеме, че светът не се върти около нея.

Днес семейство Атанасови гостуваха в "Тази сутрин”. Специално в студиото на предаването Яна Маринова сподели, че на 15 февруари, първия снимачен ден на "Стъклен дом”, тя и дългогодишният й приятел в реалния живот - Тихомир Винчев, са сключили брак без много шум. Всичко било като на шега, халките били купени инцидентно и не били подбрани прецизно.  Яна дори нямала сватбена рокля, но вечерта след бракосъчетанието нейни приятелки я изненадали и я накарали да облече сватбената рокля на една от тях, за тържеството в тесен кръг.