Юлиан Вергов се завръща в "Стъклен дом: Изкушението"

В последния за пролетния сезон епизод предстои екшън с хеликоптери, горящи лодки и опасни каскади

Реклама

Всички карти ще бъдат поставени на масата в последния за пролетния сезон епизод на "Стъклен дом: Изкушението” – на 6 юни, понеделник. Николай Жеков (Юлиан Вергов) е четвъртият човек, който стои зад схемата за изкупуването на мол “Витоша”. През цялото време той е помагал на Тома, Албена и Виктор Сарафов в замяна на свободата си.

Боряна ще узнае къде се коренят причините за омразата на Албена към нея и какъв е бил истинският й живот в Италия. Превърнала се в заложник на сестра си, младата жена ще бъде изправена пред смъртна опасност. След напрегнато преследване Камен ще намери съпругата си и нейното спасяване ще зависи изцяло от способността му да преодолява страховете си. Предстоят истински екшън сцени с хеликоптери, горящи лодки и опасни каскади.

Наближава изборният ден, в който ще бъде решено кой е новият президент на страната. Увереността на Виктор Сарафов ще бъде разклатена, след като в телефонен разговор Елена заплашва да го провали.

Какви ще бъдат резултатите от президентския вот, зрителите ще разберат в “Стъклен дом: Изкушението”, в понеделник, от 20 ч., само по bTV.