Eпизод 13 - 16

Реклама

Eпизод 13

Когато Даркън Рал създава крепост в родния град на Търсача на Истината, Ричард, Калан и Чейс трябва да предприемат пътуване през граница, за да спасят Хартланд от силите на мрака. Но вече там, Ричард и другарите му откриват, че селяните са приветствали с отворени обятия армията на злото.

Eпизод 14

В стремежа си да открие последната Кутия с Ордена и да постигане господство над света, злият Даркън Рал привлича магьосника Гилър. Той трябва да направи магия и да омагьоса Ричард. Търсачът на Истината е уловен в мрежите на мистериозен транс. Калан и Зед трябва да го освободят от заклинанието преди Ричард да разкрие къде е скрита третата Кутия с Ордена.

 

Eпизод 15

Даркън Рал е твърдо решен да използва силите на съветника си Гилър, за да придобие магическа сила, която ще помогне на Рал да пороби света. Но опитите на Ричард да спаси приятелите си от смъртоносните експерименти на садистичния магьосник Гилър ще срещнат Ричард лице в лице със злия Даркън Рал.

 

Eпизод 16

Даркън Рал иска да използва Дена, за да намери третата Кутия с Ордена. Това е окончателният ключ към световно господство. В същото време, докато се опитва да осуети плана на Рал, Ричард стига до изумително откритие за приятеля си Зед.