Eпизод 17 - 20

Реклама

Eпизод 17

В усилията си да сломи съпротивата, Даръкн Рал, с помощта на своите зли магьосници, създава смъртоносни оръжия, които да избият цели села. За да спаси много невинни хора, Ричард решава да проникне в лагера на злото.

 

Eпизод 18

Не всичко е такова, каквото изглежда, когато двама крадци използват магия, за да се дегизират като Ричард и Калан и да откраднат Меча на истината. Междувременно, истинският Ричард трябва да се бори със смъртоносните войски на злото, за да освободи себе си и Kалан от ръцете на Даркън Рал.

 

Eпизод 19

За да защити царството си от войниците на Даркън Рал, царят иска помощта на вещицата Шота. Нейната магия го превръща в порочен звяра, който убива войниците през нощта. Но когато съществото се превръща в убиец на собствения си народ, Ричард е длъжен да спре убийствата.

 

Eпизод 20

Ричард, в отчаяна надпревара с Даркън Рал, разкриване съществуването на древен ръкопис. Ако успее да намери навреме ръкописа, Ричард може да разкрие как да победи безмилостния тиранин веднъж завинаги, и да спаси света от пълно унищожение.