Реклама

Рангел ще поеме на плещите си последствията от грешките на Спас и Радко. Арестувани за кражбата на колата на Пацо, те ще предизвикат вниманието не само на полицията и пресата, но и на Калоянов. А това може да се окаже пагубно за сделката с магистралата. Разбира се, Чаканови и Лютови ще подложат „децата“ на семеен съд, от който нама да излязат безнаказани. Оказали се в затруднено положение, 40-годишните мъже ще се обърнат за помощ към кмета.

Докато Рангел, Йордан и Пацо потушават медийни скандали и се опитват да преместят пътя, чиновникът Пепи ще се отдаде на забавления „до смърт“. Забавленията му ще объркат плановете на предприемачите, а кметът отново ще бъде на ръба да се откаже от сделката за милиони. Каква идея ще им „продаде“ секси инспекторката от строителния контрол Вероника срещу „една вечеря“?

Напрежението на Рангел ще се отрази и на Гълъбина. Тя ще се почувства обидена и недооценена, въпреки всички жертви в името на семейството. Но всичко има своите граници и тя ще обяви бойкот на мъжа си. Междувременно, Славка ще установи, че секретарската работа може да се окаже опасна и ще преосмисли стратегията си.

Мутри ще накарат отец Григорий да помоли Светия синод за финансова помощ, но църквата ще се отрече от партньорството с него. За капак, прясно засятата нива ще изгори мистериозно, а търговецът на тор ще си поиска парите. Как ще излезе попът от затрудненото положение.

Какво може да нанесе повече вреди на църквата от турското робство и комунизма, взети заедно? Как „избухват“ чиновниците, когато вземат пари и колко опасна е „слънчогледовата мафия“?