Реклама

Строежът на магистралата най-накрая ще започне. Йордан, Пацо и Рангел ще се опитат пак да я преместят, но Калоянов ще бъде твърд в позицият си. Кметът ще се почувства безкрайно ощетен, а виновни за грешните данни този път не са институциите.
Вбесен от реалната възможност да загуби дома си, Рангел ще злепостави Йордан пред свидетели. Славка и Гълъбина ще бъдат обезпокоени не само за това къде ще живеят, но и за професионалното си бъдеще. Съмнения ще завладеят бившата депутатка, а гневът й ще отекне в лъжи и счупени телефони. Тя бързо ще измисли план за създаване на „предразполагаща ситуация“, но технологиите ще се окажат правилният път към отговора, който търси.
Спас ще извземе отговорността по събирането на наема от отец Григории, въпреки неговите възражения. Срещата с Вероника ще го накара да мисли как да изкарва повече средства, а възможностите му ще се ограничат до умно инвестиране на наличното. Попът ще потърси „това, което му се полага“, а в замяна ще предложи на Спас и Радко работеща схема за взаимодействие с големи болници.
Може ли в България три пъти да се премести магистрала, колко може да те промени едно дефибрилиране и как Библията се превръща в семеен консултант? Как Светият Синод ощетява бедните попове, какви изненади се крият в една автокъща и универсален символ ли е забитата кирка? Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.