Реклама

Йордан ще трябва да понесе последствията от срещата между Вероника и Славка. Гневът на съпругата му неизбежно ще го застигне, но наказанията за любовницата му ще бъдат още по-тежки. Бедите не свършват до тук, защото обърканите планове на магистралата ще настроят много хора срещу Лютов.

Пацо ще бъде неприятно изненадан от постъпката си спрямо Рангел и Йордан. Избликът на агресия ще му напомни за починалия му брат и той ще се постарае категорично да се разграничи от него. Спас веднага ще се възползва от психическата му нестабилност, за да повлияе на инвестиционните му планове.

Калоянов ще посети своя „приятел“ Рангел за кафенце, но всъщност ще му отправи „неустоимо“ предложение. Бизнесменът ще му разкрие истинската схема зад строежа на магистралата и ще го впечатли с алчността си. Чаканов ще се опита да защити приятелите си, което ще му коства неприятна разходка и близка среща с част от електората.

Колко твърд в решенията си може да бъде един мъж, хванат в изневяра, какво е наказанието за провалила се наемница и защо столиците на успешните държави са на изток? Какви са плановете на Калоянов и колко далеч ще стигне в натиска си спрямо Рангел? Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.