Реклама

Пепи ще си вземе последната вноска „суджук“, за да финализира сделката за магистралата. Вероника и Кремена също ще поискат своята „награда“ за услугите, а тя ще излезе скъпа за Йордан и кмета. Рангел пък ще остане изненадан от документите, по които трябва да започне работа.

Отдадени на съревнованието за секретарската позиция в кметството на Извор, Славка и Гълъбина тотално ще загубят почва под краката си. Те ще споделят една с друга разочарованието от мъжете си и ежедневните тегоби, на които са подложени. Едни нови обувки ще ги накарат да се замислят за любовта, изневярата и твърдостта на характера.

Спас и Радко ще положат всички усилия, за да разработят лекарския кабинет. Те ще поканят гражданите на Извор на безплатни прегледи, а за оборудването ще им помогне една линейка. Междувременно, те няма да оставят отец Григорий безнаказан за измамата с къщата на Пацо. Попът ще трябва да се лиши от едно от малкото си удоволствия в тяхна полза.

Каква е връзката на Калоянов с Вероника, как държавните служители взимат подкуп, кога сексът изчезва от брака и кой е най-щастлив от приемите в общината? Какъв ще е първият случай на Спас в новия му кабинет и как можеш да затвориш устата на един лекар.