Столичани в повече - Сезон 8, Епизод 1

Реклама

Първи епизод от осми сезон представя неочакваната ситуация в страната. 45 дни след провеждането на референдума за разможаване, Рангел Чеканов е направил палатков лагер в градинката зад Парламента, като е обявил гладна стачка срещу статуквото, но дали е искрен пред хората - ще разкрие първият епизод от новия сезон. Рангел ще успее да прокара своите популистки лозунги и хората ще започнат да му вярват. 

Междувременно Славка изживява много трудно народния бунт, като през последните 45 дни дори не е излизала навън. Заедно с Праматаров те ще се опитат да си уредят дипломатически служби в чужбина, за да се откъснат от сложната ситуация в държавата. Къде ще им предложат да заминат?

Отец Григорий ще отиде в Патриаршията и ще се моли да бъде върнат на работа. Но дали ще се смилят над него и ще го приемат обратно?

Спас Лютов е спечелил около 20 хиляди лева от издаването на книгата на Йовка. Той ще даде парите на свой приятел, който няма да му ги върне в срок и Спас ще получи камион, пълен с различни модели бастуни от Китай.