Майчина атака, саботаж по тийнейджърски и едно убийство във финала на „Връзки” - тази неделя от 20:00 часа по bTV

Реклама

Тази неделя от 20:00 часа в двата финални епизода на втория сезон на „Връзки” по bTV зрителите ще видят как разводът на Тони (Михаил Билалов) и Мика (Лили Маравиля) ще помете всичко по пътя им – различни хора и неочаквани територии. Попаднал в следствения арест, брачният консултант ще търси начини да надхитри не само амнезията си, но и бившата си съпруга. Кой обаче ще се окаже по-добър в търсенето на доказателства – МВР или една амбицирана жена?

Междувременно, Мика ще оцени качествата на Фелина (Анета Сотирова) след челния сблъсък с новата си свекърва. Лия, пък, ще се възползва от оригинални решения и бързата мисъл на новата си любов – Никола (Нено Койнарски), и то не срещу някой друг, а срещу властната му и надменна майка (Евелина Борисова). Николай Урумов, в ролята на директора на ареста, също ще стане жертва на безпределната родителска обич и амбиция. Но когато различни поколения и фамилии се съберат на една маса – ледено-пламтящата семейна война е гарантирана. А тя няма да остане единствена и ще се окаже, че само няколко часа делят Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Ирини Жамбонас, Николай Ишков, Лорина Камбурова, Анжела Недялкова и останалите актьори от звездния състав на „Връзки” от тотално „разплитане на конците”.

Когато бащите отсътват, майките остават на фронтовата линия и са готови да се бият до край, а децата с удоволствие се превръщат в ухажван „електорат”. Влюбените ще държат фронта до последно, а тези, в неизгодна позиция, ще блъфират до край и то изобретателно.  Фалшиви свидетели ще бъдат брилянтни във филмовото изкуство, родители ще инициират палене на училищни дневници, мафиоти ще заплашват с подстригване „до голо”, проверки от социални работници ще бъдат гарнирани с предложение за брак, романтични изповеди и... едно убийство.

Дали героите на „Връзки” ще се окажат разумни пълководци, издържа ли полигамията в съда, как подземният свят може да окаже неочаквана помощ във войната и дали смяната на тактиката води до сигурни победи. Как един паяк може да събере двама влюбени и как едно куче, изяло „домашното”, може да преобърне хода на съдебно дело, зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа във финала на „Връзки” по bTV.

Последни

Реклама