R'n'B изпълнителят Вензи взима страна във войната между Михаил Билалов и Валери Йорданов - тази неделя от 20:00 часа във „Връзки” по bTV

Реклама

Тази неделя от 20:00 часа в 3 и 4 епизод на „Връзки” зрителите на bTV ще видят една епична среща между двама мъже в дома на Мика (Лили Маравиля). На организираната от архитектката вечеря Тони (Михаил Билалов) и Александър (Валери Йорданов) ще извадят на повърхността шокиращи разкрития за цялото семейство и ще открият нов фронт в разгарящата се семейна война. 

Новината за бременността на Мика ще предизвика истински шок в семейството, а готовността й да защити правото си на щастие и свободен избор ще ги принуди да заровят томахавките помежду си и да се обединят срещу общия враг. Серия от нелепи ситуации и дипломатически стратегии ще накарат Номер 1 (Николай Ишков) да се замисли как да съчетае пътуването до Куба с търсенето на елитна детска градина, Лия (Лорина Камбурова) – как да си намери гадже и да се изнесе от пренаселеното жилище на баща си, а Ясмина (Яна Маринова)– как да изиграе правилно картите си с Панов, за да не го изгуби като възможност.

Освен, че се занимава с безпаметния си баща, Дара (Анжела Недялкова) има и други проблеми. Идва нейният рожден ден, а никой не се сеща за него. Нещо повече – тя самата няма гадже, което да покани. А това дава идеален шанс на Тони и Александър да запишат точка в своя полза. На чия страна ще застане хитовият R'n'B изпълнител ВенЗи и ще успее ли да тушира обидата на Дара, зрителите ще видят в неделя от 20:00 часа във „Връзки” по bTV.

Междувременно, за да се спаси от „почасова любов”, Номер 1 ще подкупи Лия да съботира Ирина (Ирини Жамбонас), а дъщеря му ще приеме мисията с огромно удоволствие. Между двете  ще избухне открита престрелка, а рундът ще стане още по-труден с неочакваната поява на Тони в семейното гнездо. Красивата сексоложка Ясмина също ще попадне в „престрелката” между враждуващите мъже на Мика. Тя ще се озове на бойно поле, в което всеки ще я иска за съюзник. Но дали внимателно планираните й действия ще й донесат успехи с бившите й любовници или точно обратното –в неделя от 20:00 часа във „Връзки” по bTV.

Приятели и врагове ще се опитат да балансират спрямо любовния триъгълник, но да останат със статут на неутрална страна е почти невъзможно.  

Тагове: връзки сериал

Последни

Реклама