Наталия Кобилкина гостува на събитие на Мика във "Връзки"

Реклама

В деветия епизод на „Връзки”, в сряда, 24 юни, от 21:30 часа по bTV статусът на семейството на Мика и Тони е изключително сложен, а социалният им кръг се превръща в социален квадрат. В него ще влезе и сексоложката Наталия Кобилкита като специален гост на събитие на архитектката, а Хиподил ще се погрижат за общото настроение на епизода.

Мика ще опита да убеди Александър в своята недостъпност, но бизнесменът няма да се откаже лесно от сладката им връзка. След дълга работна среща разговорът за символиката на татуировките ще прерасне в изпепеляваща ревност, страсти и... закуска. В същото време посещенията на курса по сексология ще сближат архитектката и Ясмина до степен, в която двете ще планират общ проект.

Осигурила дистанцията на Панов, Ясмина ще изпитва все по-остра нужда от Тони. Тя ще изпробва различни стратегии, за да си извоюва повече време от съпругата му. Но двойният му живот и оплетените взаимоотношения го изпращат в най-странни посоки. Притиснат до стената от делото на Александър, брачният консултант ще се види принуден да се обърне за помощ към... майка си. Как ще се разберат Фелина и престъпникът, зрителите на bTV ще видят в сряда от 21:30 часа във „Връзки”.

Пускат ли се жените от единия клон преди да са се хванали за друг, как загряват каубойките, какъв е сексът с жена над 40 години, за какъв тип срещи са подходящи стриптийз клубовете, кой е най-сигурният начин за доказване на лоялност и какво може да разбие сърцето дори на най-лошите момчета - утре вечер от 21:30 часа във „Връзки” по bTV.

 

Тагове: сериал връзки

Последни

Реклама