Реклама

Утре вечер от 21:30 часа в последния епизод на "Връзки" по bTV, "идеалното" семейство с объркани глави и сърца, след месеци на тайни, лъжи и престъпления от любов, става като всички останали. Дали героите ще изберат раздялата и живот с нов партньор или ще направят усилие да поправят грешките си в името на децата?

Панов ще заподозре Ясмина в коварна схема за съсипване на връзката му с Мика. Сексоложката ще опровергае съмненията му в телевизионно интервю пред Митко Павлов, с което същевременно ще изплаши сериозно женения си любовник. Отчитайки жертвите, които е направила за Тони, тя ще потърси компенсация и сигурност за бъдещето си.

Изтощен от напрежение, брачният консултант ще признае на жена си за връзката с друга, но ще остане изненадан от нейната реакция. Ясмина ще се срещне със законната му съпруга, която ще изтъкне категорични аргументи в полза на раздялата им. Но това няма да е най-тежката среща за Тони. Историята ще се повтори, а след един семеен празник и голяма финансова загуба, той ще вземе съдбоносно решение, което ще изясни картината за всички.

Междувременно Дара ще бъде публично унижена с девственността си и ще предприеме смел ход, за да реши проблема веднъж завинаги. Но в природата има баланс – едни губят неща, други ги намират. И докато решението й влиза в дома на "идеалното" семейство, Лия ще излезе от офиса на продуцентите на новото си гадже с... роля в сериал.

В четвъртък от 21:30 часа зрителите на bTV ще разберат прощават ли светците, защо мъжките момичета си купувят колите и цветята сами, как се празнува щастлив развод и кои са навиците, които мъжете пазят само за съпругите си. Защо жените се стараят да имат план Б, защо се намразват най-близките приятели, имат ли лично пространство семейните и как ще завърши първият сезон на "Връзки" – утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Последни

Реклама