Технологиите предизвикват любовта във „Връзки” - тази неделя от 20:00 часа по bTV

Реклама

Тази неделя от 20:00 часа в новите два епизода на „Връзки” зрителите на bTV ще видят как минава един сеанс при медиатор за развод, но в най-пламенните му окраски. Освен че самият той ще се сблъска с юридическите неволи и проблемите с паметта за това с кого е спал наскоро, Тони (Михаил Билалов) ще влезе и в ролята на семеен терапевт на Номер 1 (Николай Ишков) и Ирина (Ирини Жамбонас), за да получи превес на делото.

Но докато Тони и Мика си мислят, че имат проблеми с развода, Дара (Анжела Недялкова) се опитва да се справи с куп тревоги – откритието, че гърдите й не са еднакви, загубата на лично пространство и в същото време на вниманието на родителите си. Заета да проучи щателно въпроса с раздялата и да си издейства най-добрите условия и от двамата, девойката ще подклажда напрежението и ще манипулира умело бившите съпрузи.

Крепкият мир между двойките във „Връзки” по bTV ще бъде разтърсен от силното его и благата на модерните технологии. Един таблет и един мобилен телефон ще се превърнат в убийци на връзките, защото информацията е бърза, а фантазията е безгранична. И докато едни лекуват нещастието си в „лунапарк”, а други искрено се забавляват с инсценировки, предизвикателството ще накара една объркана жена да проведе детективско разследване.

Една смърт ще преобърне живота на Тони и ще реши много негови проблеми. Друга изненада – под формата на пръстен, ще накара Мика да осъзнае, че да си паднеш по момче с възможности е нож с две остриета. Междувременно късметът на Лия (Лорина Камбурова) ще проработи и тя ще получи предложение за фотосесия на календар. Но кадрите преди работния процес ще се окажат по-впечатляващи за самонадеяния поръчител. Кой ще се окаже той и кой ще успее да привлече вниманието на сестра й, зрителите на bTV ще видят в неделя от 20:00 часа във модерната градска комедия „Връзки”.

Дали любовта приключва, когато не можеш да се върнеш назад и какво става, когато не можеш да продължиш напред? Защо хората влагат повече страст докато се разделят, отколкото когато живеят заедно, дали психиката на бебетата издържа на престоя зад решетки и дали когато обичаш трябва да отстъпваш - в неделя от 20:00 часа във „Връзки” по bTV.

Последни

Реклама