Реклама

В шестия епизод на "Връзки" - в петък, 12 юли, от 21:30 часа, зрителите на bTV ще разберат какво е общото между "G-точката" и бизнеса на Ясмина и защо Александър Панов смята, че по този начин тя се излага. Героинята на Анета Сотирова ще открие новата си страст, заради която ще зареже алкохола. Васил Бинев (озвучавал "Отчаяни съпруги", "Бягство от затвора" и "Изгубени") ще влезе в кожата на богат клиент, нуждаещ се от услугите на семеен терапевт, за да разбере коя всъщност е дамата, чиято роля е поверена на актрисата Илияна Коджабашева.

За тангото са необходими двама. Партньорът е водещият, а дамата просто се наслаждава на движението. Това е танц, в който прекалено лесно можеш да стъпиш накриво, а когато това се случи имаш само два варианта... Какви са те - в петък вечер от 21:30 часа във "Връзки" по bTV.

Отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки, а какво по-отчаяно от идеята да видиш бъдещето? Мика ще прибегне до услугите на маг Адриан (в ролята Явор Веселинов), за да разбере дали Тони има извънбрачна връзка. Героят на Михаил Билалов, от своя страна, ще постави съпругата си в дилема, принуждавайки я да избира между семейната хармония и приемането на голяма бизнес поръчка. Докъде всъщност може да достигне той в своята ревност?

Може ли кометата "ISON" да влияе на семейната среда, какво превръща женския глас в "бебешко олио", вървят ли шоубизнеса и любовта ръка за ръка и какво е усещането да прекараш следобеда в кофата на строителен багер, разположена на 2 метра от земята - в петък, 21:30 часа във "Връзки" по bTV.

Последни

Реклама