Филм за "Стъклен дом"

Няколко дни след края на снимките на сериала Кристина Владимирова се видя с Калин Врачански, Радина Кърджилова и Бойко Кръстанов

Реклама

Тази неделя, 15 април, в bTV Репортерите отново ще се срещнем със звездите от култовия български сериал "Стъклен дом”. Няколко дни след края на снимките на сериала репортерът Кристина Владимирова се видя с Калин Врачански, Радина Кърджилова и Бойко Кръстанов. Какво правят, когато не бързат за снимки? Какво им липсва най-много след края на сериала и какво от снимачната площадка няма да забравят никога? Актьорите ще разкрият и с какво ще се занимават след това.

Калин Врачански ще сподели коя сцена от "Стъклен дом” го е затруднила най-много, а Радина Кърджилова - кое я е разсмивало най-много по време на снимачния процес. Ще разберем и свикнаха ли младите звезди със славата и защо и до днес Бойко Кръстанов се изненадва, когато го разпознаят на улицата.

Още любопитни подробности за живота на звездите от "Стъклен дом” след края на снимките на сериала - тази неделя, от 19:30, в "bTV Репортерите”.

Продуцент: Гена Трайкова
Монтаж: Адриана Алексиева
Оператори: Дамян Гюров, Серафим Серафимов

Последни

Реклама