Зодия "Хейтър"

Сценарий и визуализации: Борислав Лазаров Оператор: Иво Иванов Монтаж: Адриана Алексиева

Реклама

На улицата трудно ще ги разпознаете. Може да ги забележите по това, че са по-нацупени от останалите. Но влязат ли в интернет, те създават своя реалност. Превръщат се в безмилостни воини на своето мнение и водят епични битки. Най-силното им оръжие за масово унищожение са думите. И то не тези, които всеки би искал да чуе. Потребителите в интернет ги наричат "хейтъри”. Тази събота, 22 октомври, bTV Репортерите ще разбият стените, зад които се крият, за да ги покажат отблизо на зрителите.

"Хейтър” е човек, който мрази всичко и всички, критикарства навсякъде в интернет и особено го дразнят успехите на другите. Това е най-общото определение на чуждицата, която успешно отговаря на българската "злобар”.

Кои са отличителните черти на "Зодия "Хейтър” – в събота от 19.30 ч. в bTV Репортерите ще разкажат звездите Яна Маринова, Асен Блатечки, Кръстю Лафазанов, Александра Раева и Виолета Марковска, блогърите Константин Павлов-Комитата, Петър Стойков-Longanlon и Здравко Здравков, както и психологът Анелия Янева.

Последни

Реклама