Реклама

В неделното си издание „Духът на здравето” ви е подготвило ексклузивна и вълнуваща среща с Дийпак Чопра. И още – как да се предпазим от усложненията на захарния диабет, кои са трите най-полезни йога асани и защо ниската самооценка води до невротичност.

В редовната ни рубрика „Заедно срещу диабета”ще ви запознаем с три прости стъпки за превенция на диабет тип 2. Специален гост е Грегъри Фулчър - професор от Университета в Сидни, ръководител на Отделението за диабет, ендокринология и метаболизъм в Кралската болница в Сидни, Австралия. Интервюто е направено в Мелбърн, по време на Световния диабетен конгрес, специално за „Духът на здравето”.

 

Вдишвай живот, издишвай Любов. В новия епизод от проекта „Йога за здраве и себеразвитие”, ще ви представим демонстрационна сесия с три от най-полезните йога асани.

Лидерство и личностен бранд, съвети за развиване на здравословна увереност в себе си и защо ниска самооценка води до невротичност – коментираме с д-р Гюзал Тажибаева – треньор по личностно развитие.

Ексклузивно интервю с Дийпак Чопра – специално за зрителите на „Духът на здравето”. Вълнуваща среща с една от най-забележителните фигури на XX век. Писател, философ, духовен водач, мистик и пионер на алтернативната медицина.

Бъдете с „Духът на здравето”, неделя, точно в 7.