Защо чалгизацията е причина за нарасналата честота на рака на маточната шийка

И как се развива човешкият вкус, гледайте тази неделя в "Духът на здравето"

Реклама

Миналата седмица, „Духът на здравето” имаше честта да получи Наградата за здравна журналистика и приза за най-добро здравно предаване в България. Тази неделя ще ви направим съпричастни на този специален момент и ще ви споделим интересните мнения на популярните гости, които уважиха събитието и които обичат и гледат „Духът на здравето”.

Ще говорим за любовта, страстта и огъня от любов - извод на екип от учени в Изследователския институт на Нова Англия и главна опорна точка на срещата ни с невероятната Силвия Кацарова.

Как се развива човешкият вкус, кое е по-на мода днес – култът към грим, прически, външност, облекло или култът към здравето –  разговор с магистъра по журналистика и доктор по философия, член на американското общество за връзки с обществеността и Председател на академията за мода – проф. Любомир Стойков.

Защо чалгизацията е причина за нарасналата честота на рака на маточната шийка, провеждането на цитонамазка достатъчно ли е като профилактично средство и какво е бъдещето на роботизираната хирургия  у нас – коментираме с проф. Григор Горчев - внедрил и развил робот-асистираната хирургия в България, член на Френската Асоциация по Онкологична Гинекология и на Европейската Асоциация по Медицинска Онкология.

Колко бързо се трансформира културата, каква е ролята на медиите и защо мотивацията за здраве е нещо безценно - специален гост в предаването Вицепрезидентът на република България г-жа Маргарита Попова.

За жаждата за живот, енергията за победа и борбата за мечти – очаквайте две красиви истории за силата на човешкия дух.