Иван Звездев дебютира като Спайдърмен във Форт Бояр

Новините и Водещите ще застанат едни срещу други

Реклама

В събота вечерта предстои малкият финал на Форт Бояр 3 - кой ще вземе бронзовия медал в тазгодишното състезание, в което се борят отборите на популярните личности, познати от ефира на bTV. Новините и Водещите ще застанат едни срещу други. Макар и приятели, в двубоите ключовете са по-важни, така че зрителите ще видят едно истинско състезание. Зад усмихнатите лица от екрана стоят твърди характери и спортна амбиция.

В едно от изпитанията ще стане ясно колко са бързи краката на Лина Златева, която в типично неин шоу стил, с много артистизъм ще бори бягащата пътека. Дали ще се справи брюнетката, макар че не бяга често във фитнеса и дали на финала ще бъде докрай мобилизирана, зрителите ще разберат в събота вечер от 22:30 ч.

Майсторът на кулинарията Иван Звездев пък ще претърпи истинска метаморфоза. Спайдърмен, но в розов екип, това ще бъде неговото нетрадиционно превъплъщение в десетия епизод на Форт Бояр. Силно подкрепян от съотборниците си с «Обичаме те Иване» той не само ще лети в двора на форта, но и умело ще пълзи по гигантска паяжина. Как ловкият акробат ще се справи в този важен за отбора момент и дали отборът на Новини или на Водещи ще се окичи с бронза, всичко това ще стане ясно от в поредния епизод на екстремното шоу.