Лина Златева се вихри в еротичен танц утре вечер във Форт Бояр

Потребителите определиха като любим свой отбор актьорите от "Аламинут”

Реклама

Във Форт Бояр има не само състезание, но и много забавление ще стане ясно утре вечер в петия епизод на екстремното шоу. Брюнетката Лина Златева, позната като водеща на предаването "Любовни игри", ще покаже на зрителите шеметната си натура. Дали от радост, или от яд тя ще врътне еротичен танц на импровизиран пилон и ще събере погледите и на двата състезаващи се отбора – на bTV Репортерите и bTV Водещи, а и не само на тях... Красивата Лина ще придаде лека еротична нотка на иначе традиционно състезателната игра.

Един от участниците в шоуто утре вечер пък ще има близка среща със змиите на Форт Бояр. В стремежа си да преодолее изпитанието той ще им говори и подканя и дори ще попее: "Я елате пиленца при батко” на виещите се влечуги. Но въпреки положеното старание една от змиите ще успее да ухапе състезателя. Как той ще се справи със страховитото изпитание зрителите ще видят утре вечер в епизода, точно от 20:00 ч.

В анкета, в секцията на предаването в сайта на bTV, миналата седмица, зрителите определиха като любим свой отбор актьорите от "Аламинут” с цели 78.24 %.  Тази седмица зрители и потребители могат да дадат своите предположения кой ще спечели утрешната битка ето ТУК.