Мариана Векилска в борба с всевъзможни гадости, утре вечер във Форт Бояр

Отборите на „Аламинут” и “bTV Новините” ще се изправят в битка едни срещу други

Реклама

Отборите на „Аламинут” и “bTV Новините” ще се изправят в битка едни срещу други в утрешния, шести епизод на екстремното състезание на крачка от полуфинала. Както винаги, освен интересни и страховити премеждия, зрителите ще могат искрено да се позабавляват. Мариана Векилска ще се бори с истинска погнуса в едно от изпитанията. Тя ще бърка във всевъзможни гадости и ще пищи с всичка сила: „Ау гадост, гадост”, опитвайки се да намери ключа и преодолявайки ужасната миризма. Колегата й – репортерът Светослав Иванов, пък ще покаже завидни умения с тенис ракета в ръка и дори би могъл да конкурира не кого да е, а прословутия Борис Бекер.

Най-смешна ще бъде срещата на капитана на отбора на „Аламинут” – Дачко, със змиите. Той ще изгради особени взаимоотношения с тях, като отправи специални поздрави на майките им. Неговите съотборници – Наката, Неве и Маца, ще се опитат да го сближат с влечугите, насъсквайки го, че това всъщност е жена му, но...дали Дачко ще успее да затопли отношенията с виещите се твари, зрителите ще разберат в утрешното издание на Форт Бояр. На фината и крехка Милена Маркова - Маца ще й се наложи да се превъплъти в жената паяк, както й на синоптичката на bTV Станислава Цалова. Къде, как и какво ще катерят двете грации - в четвъртък, в 20:00 ч.

Тази седмица зрителите могат да дадат своите предположения кой ще спечели утрешната битка в анкетата на сайта. До момента 89.71% от гласувалите прогнозират, че отборът на Аламинут ще спечели битката. Ето ТУК вижте анкетата и резултатите.