Водещи и репортери на bTV в битка за финалите на Форт Бояр

Големите изпитания, които зрителите ще видят в поредния девети епизод, са едни от най-трудните, които по принцип Мосю Рошел поставя на състезателите

Реклама

Втори полуфинал ще видят зрителите в събота вечер във Форт Бояр. Отборите на Водещи и Репортери ще се борят за място на финалите. С много амбиция и хъс ще се впуснат в приключенията на крепостта лицата на bTV. Добре сложеният репортер Боги Грозев ще надене боксови ръкавици за едно от изпитанията, а неговите съотборници ще го подкрепят с мелодията от култовия филм „Роки”. Журналистът Жоро Тошев пък ще се закани, че възнамерява да се занимава с кик бокс сериозно.

Големите изпитания, които зрителите ще видят в поредния девети епизод, са едни от най-трудните, които по принцип Мосю Рошел поставя на състезателите. Предизвикателство за Антон Хекимян ще бъде разходката над вълните на океана. Но той не само ще се разходи, а и ще плува сред бурните вълни, докато неговите съотборници шеговито ще му предлагат да покаже умения по синхронно плуване. Най-страхотното изживяване ще има Ива Дойчинова, която ще демонстрира завидни умения по еквилибристика, и то не с класически маратонки, а с обувки на висока платформа.

Миналата седмица стана ясно, че отборът на Аламинут отива на финалите на третия сезон на Форт Бояр. В анкетата попитахме потребителите какво прави тима на актьорите непобедим. В анкетата 61% от зрителите посочиха, че според тях те са изключително задружен отбор.