Иван Звездев вдъхновява съотборниците си с флейти от моркови

Утре вечер в екстремното състезание „Форт Бояр” в битка едни срещу други, за първи път през третия звезден сезон, ще застанат отборите на актьорите от „Аламинут” и водещите на bTV

Реклама

Утре вечер в екстремното състезание „Форт Бояр” в битка едни срещу други, за първи път през третия звезден сезон, ще застанат отборите на актьорите от „Аламинут” и водещите на bTV. Иван Звездев, който предвожда отбора в състав - Ива Дойчинова, Лина Златева и Георги Тошев, ще вдъхновява участниците с флейти, изработени от моркови. Атрактивният и любим кулинар с усърдие транспортирал още от България «музикалните» инструменти и ги съхранявал по специален начин. Познат със страстта си към музиката, и по-специално към саксофона, той ще докаже, че от всеки морков може да стане свирка и ще повесели всички, включително и конкурентите си от "Аламинут".

В четвъртък вечер точно от 20:00 ч. зрителите ще имат възможност да видят един от най-колоритните мачове, който ще стартира с дуел между блондинката Неве и атрактивната тъмнокоса актриса Лина Златева. С много смях и настроение ще мерят мускули двата отбора. Маца и Дачко ще се омажат до уши с всевъзможни гадости в едно от изпитанията, а Наката ще трябва да се превъплъти в ловък обирджия. "Страхотно беше, жестоко" ще възкликне красивата водеща Ива Дойчинова за едно от премеждията, в което ще трябва да се бори на изключителна височина за заветния ключ. На Невена Бозукова буквално ще й се завие свят в ново и много авангардно изпитание, което тя ще трябва да пребори над вълните на Атлантика.