Международните фестивални участия на Лили Иванова

Защо Лили Иванова заминава да пее в Япония вместо Йорданка Христова и как успява да покори нетолерантната публика на огромен стадион в Чили са само част от историите, които ни очакват тази събота

Реклама

Автентични свидетелства за най-силните години на "Златния орфей" и за пътуванията на българските изпълнители по света очакват зрителите в шести епизод на "Опасно близо: Лили Иванова". Спомените са на  Диана Генова, съпруга на легендарния създател на "Орфея" Генко Генов и на певеца Борис Гуджунов.

"Лили пееше на японски в Япония, на испански в Куба и на руски в Русия. Умееше не само да омагьосва публиката, но и да й засвидетелства уважение", разказва Борис Гуджунов и си припомня култовия момент, в който младата Лили побеждава утвърдената здезда на чешката естрада Карел Гот на престижен международен фестивал.

Защо Лили Иванова заминава да пее в Япония вместо Йорданка Христова и как успява да покори нетолерантната публика на огромен стадион в Чили са само част от историите, споделени от Диана Генова.

Междувременно зрителите на "Опасно близо" отново ще станат свидетели на уникални бекстейдж кадри от сценичната подготовка на звездата. Този път -  за юбилеен концерт на Нели Рангелова, където двете изпълняват дует. И... действително ще се почувстват опасно близо до Лили, защото за пръв път ще видят певицата истински ядосана.

Какъв е поводът разгневената звезда да заяви, че да си вършиш работата е въпрос не на пари, а на уважение и как точно успява да я успокои тонрежисьорът й Ачо, ще видят зрителите на епизода тази събота, 6 юни, от 16:00 ч. по bTV.