Владислава Лазарова

изпълнителен продуцент спорт и мениджър уеб съдържание

Реклама

Владислава Лазарова е Изпълнителен продуцент на спортната редакция на bTV Новините от месец май 2016 година. Солидната й кариера в спортната журналистика започва като стажант по обява в първия футболен всекидневник в България "Меридиан мач" през 2000 г. Изгражда се като репортер в една от най-силните спортни редакции у нас – тази на всекидневника "7 дни спорт" и като баскетболен коментатор и водещ в телевизия Диема в периода 2002 – 2005 година. От 2005 година е заместник-главен редактор и ръководител на отдел "Спорт" на най-младия български спортен всекидневник - "Тема спорт", а през 2009 се впуска в ново предизвикателство – телевизионната спортна журналистика, като изпълнителен продуцент "Спортни новини" на телевизия RING. В последствие трупа опит в ТВ7, както и във вестник "Преса".

Владислава Лазарова е дългогодишен автор в списание "Биограф", лектор във Факултета по журналистика и масови комуникации към СУ “Климент Охридски”.Бакалавър е по спортна журналистика от НСА “Васил Левски” и магистър от ФЖМК на Софийския университет.

През 2015 г. става носител на най-престижната инфивидуална награда в историята на българската спортна журналистика – „Братя Ексерови”.