Реклама

Вниманието на столичаните от село Извор ще бъде обзето от организиране на ергенски партитa и сватби, a търсенето на безследно изчезналия куфар на бащата на Зухра продължава. Всичко това случва в третия епизод от новия, 12-и сезон на „Столичани в повече“,  този петък,  16 март от 21:00 ч. по bTV.

 

След първите два епизода на любимата комедийна поредица на bTV, сериалът затвърди позицията си на най-гледания български сериал в новата история на телевизионното кино, сочат данните на *GARB. Житейските истории на Лютови и Чеканови в последния излъчен епизод на 9 март затвърждават успешния старт на поредицата, като събраха пред екрана на bTV 29% повече от всички зрители от втората по гледаемост телевизия.

 

В новия, трети епизод австрийският шпионин Фридрих е натоварен с тежката задача да разбере къде е местонахождението на имането, а всяка следа е следваща стъпка към намирането му.

В дома на семейство Чеканови интервютата са изведени на преден план – Яна е заставила Радко, Зухра и Амир да отговарят на въпросите й, свързани с филма за Извор. Огромното й желание всичко да мине гладко, е сломено от всевъзможни прекъсвания – неправилни въпроси и възражения. Баба Марийка моли Яна да сложи проследяващо приложение на телефона на Фридрих.

Пиар кампанията, която Рангел прави на сина си и бъдещата му съпруга – в 3 телевизии, пет вестника и 18 сайта, вбесява Йордан и Славея, но въпреки всичко късметът позвънява и на тяхната врата. Този късмет има своето име – Йоргос Ципрас. Бившият мъж на Йовка е дошъл да предложи на семейството солидна сума пари, за да се откажат да обжалват делото…

Рангел и Гълъбина започват да се чудят защо Амир и Зухра не искат да говорят за родителите си, защо Амир има под леглото лопата и започват догадки, че двамата са деца на известен терорист, издирван от няколко държави…

*GARB е единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит.