Започнаха снимките на 13-ия сезон на „Столичани в повече”

Това е най-продължителният и успешен български сериал в модерната история на телевизията у нас

Реклама

Култовият сериал на bTV – „Столични в повече“, ще има своя 13-и сезон. След 157 излъчени епизода, това е най-продължителният и успешен български сериал в модерната история на телевизията у нас. 

Новият сезон обещава неочаквани обрати – не само в сюжета, но и в характерите на любимите персонажи. Ще има нови лица, а познатите герои ще претърпят изненадващи промени.

Зрителите ще заварят обичаните от тях семейства Лютови и Чеканови в един етап от живота им, който нетипично е свързан със … спокойствие. Едва ли някой би повярвал, че двете фамилии не знаят какво да правят със свободното си време и … скучаят. Слава богу, това няма да продължи дълго.

„Забавляваме се много с текста, защото той винаги върви по повърхността на събитията, които се случват в държавата, така е от първия сезон, така и ще продължава да бъде“,  разказва Любо Нейков, в ролята на Рангел Чеканов.

„Вълнуваме се много, защото този сериал е много специален за нас“, споделя Христо Гърбов. „Играя две роли и като актьор, в професионално отношение ми е много любопитно да го правя“, допълва той.

Има някакво сливане между нас, актьорите и зрителите, ставаме като роднини. Това според Кръстю Лафазанов, в ролята на Йордан Лютов, е една от тайните на успеха на „Столичани в повече“.

Любимите на милиони българи комедийни актьори ще се завърнат в програмата на bTV  през пролетта – както в „Столичани в повече“, така и в „Комиците и приятели“.