Реклама

Тази вечер от 21:00 часа, във финалния епизод на хитовия сериал на bTV „Столичани в повече“  община Извор ще се изправи пред екологична катастрофа. Йордан и Гълъбина ще открият своя спасител, а Рангел и Славка ще се впуснат в опасна спец акция, за да разконспирират незаконните сделки на Калоянов.     

Необходимостта от пари ще отведе Спас в дома на Вероника. Там лекарят ще се натъкне на похитените Йордан и Гълъбина. Дали ще прояви смелост, за да ги спаси? Междувременно, ГДБОП ще притисне Рангел и Славка в ъгъла с нелеката задача да измъкнат самопризнания от Калоянов в замяна на своята свобода. Бизнесменът ще разкаже  без притеснение за всичките си нелегални сделки, но дали това ще бъде достатъчно, за да обявят мисията си за успешна?

Радко и отец Григорий ще се опитат да подредят оборудването в новата клиника, но усилията им ще доведат единствено до екологична катастрофа за Извор. Силна радиация ще накара жителите на селото да се евакуират и ще привлече медийното внимание към проекта за магистралата. Как ще повлияе това на Чаканови и Лютови, ще бъде ли доволен от развоя на събитията Калоянов и ще се измъкне ли от задънената улица попът - гледайте във финалния епизод на „Столичани в повече“  тази вечер от 21:00 часа по bTV .

Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.