bTV е телевизията, която предоставя най-качественото, разнообразно, вълнуващо и предпочитано развлекателно ТВ съдържание в България. В него зрителите откриват възможно най-пъстрата и богата палитра от човешки истории, гледни точки и житейски опит, представени по въздействащ начин от най-добрите и обичани ТВ лица и с безкомпромисно високо качество на продукцията. bTV е най-високотехнологичната телевизия в България и е единствената частна национална медия, която се излъчва и в HD качество. Телевизията е носител на най-много награди в гилдията, особено за социално-отговорната си дейност.

bTV Cinema е кино каналът с най-богатата и разнообразна селекция от качествени филми и сериали, включително заглавията на най-добрите холивудски студия. Излъчва и свое авторско предаване за кино. Единствено bTV Cinema предава на живо най-престижното събитие в света на киното - церемонията по връчване на наградите „Оскар“.

bTV Action е телевизията за активната и динамична аудитория, която търси силни емоции пред екрана. Излъчва най-добрите и вълнуващи футболни турнири - УЕФА Шампионска лига, срещи от Лига Европа, френската Лига 1, италианската Серия А, както и значими български футболни събития с емблеми от ранга на Стоичков, Бербатов, Фиго. Отразяването на събитията е заслуга на екипа от професионалисти в спортната редакция на bTV Новините. bTV Action предлага още потребителски предавания, документални филми и хитови екшън сериали и филми. Излъчва се и в HD качество.

bTV Story e каналът, който говори на езика на цялото семейство. Част от програмната му схема са популярни теленовели от цял свят, разнообразни риалити формати, токшоута и програми, посветени на здравето, красотата, грижата за дома, семейството и градината, романтични филми, както и локални продукции от каналите на медията.

bTV Comedy е единственият български комедиен канал. Излъчва най-добрите комедийни заглавия - сериали, ситкоми и филми от Европа и САЩ. bTV Comedy е най-любимият тематичен ТВ канал на младите зрители според национално представително проучване на „Маркет линкс“ от 2017 г.

RING излъчва едни от най-силните световни спортни първенства, включително ексклузивни срещи от италианската Серия А, мачове от УЕФА Шампионска лига, испанската Купа на краля и др. Включва и предавания за екстремни и бойни спортове. Отразяването на спортните събития е заслуга на екипа от професионалисти в спортната редакция на bTV Новините.